Elektroingeniør / Senior Elektroingeniør  Elektromontør – offshore  Systemdesign / utvikler innen PLS og HMI systemer 

Elektromontør – offshore

Arbeidsoppgaver
Du vil jobbe i prosjekter fra design, utvikling, gjennomføring, uttesting og igangkjøring – dvs. teamjobbing med mennesker og teknologi.
Vi har eget NEMKO-godkjent tavleverksted, for bygging av eksplosjonssikre systemer, og deltakelse her innen utvikling og bygging vil være en del av arbeidsdagen.

Ønskede kvalifikasjoner
Relevant fagbrev, sikkerhetskurs, Ex-kurser. Det er ideelt med noen års erfaring fra offshore, 3rd parts utstyr/systemer, skip eller industri.

Egenskaper
Du har utpreget positiv fokus på kunden og kundens behov. Du er faglig dyktig, resultatorientert og engasjert, og du vil bidra til å skape en trivelig og fremtidsrettet arbeidsplass. Du er systematisk, du har evne til å kommunisere godt, du er idérik og du tar initiativ og utfordringer på sparket.

Vi tilbyr
Spennende muligheter i en innovativ bedrift i vekst. En utfordrende hverdag med gode utviklingsmuligheter i et trivelig og ryddig miljø. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger samt karrieremuligheter.

Hvis dette høres ut til å være noe for deg, ber vi deg ta kontakt med Daglig Leder - Jostein Kvame på telefon 51 81 79 30, Operasjonsleder - Knut Korsbø på telefon 51 81 79 20, eller personal ved Mette Hetle på telefon 51 81 79 25 for nærmere informasjon.

Søknad med utfyllende CV sendes innen 15. Mars 2006 til mette@maritime-systems.no
Maritime Systems er en systemleverandør til offshore og skipsindustrien med spisskompetanse på flere fagområder. Vi leverer komplette mud pakker, systemer for handtering av borekaks, borekabiner, nødavstengnings system, ballast system, generelle automasjon og kontrollsystemer, tavleproduksjon, Ex tavleproduksjon, HVAC. Eksportandelen til internasjonale prosjekter er ca 40%. Vi er ISO 9001:2000 sertifisert av Det Norske Veritas, og planlegger miljøsertifisering i 2007. Maritim Systems er 80 ansatte og omsatte for 140 mill i 2006. Vi er et selskap i SørcoGruppen, og sammen med våre søsterselskap Leirvik Module Technologhy og Sørco utgjør vi en komplett EPCI og V&M leverandør. Vi har vunnet flere større kontrakter for offshore arbeider. Maritime Systems AS skal være en ekspanderende bedrift der det er lov å tenke STORT.
Maritime Systems AS, Strandsvingen 4, Gausel, Pb 29, 4064 Stavanger Tlf. 51 81 79 00. Faks 51 81 79 01. mail@maritime-systems.no www.maritime-systems.no