Elektroingeniør / Senior Elektroingeniør  Elektromontør – offshore  Systemdesign / utvikler innen PLS og HMI systemer 

Systemdesign / utvikler innen PLS og HMI systemer

Arbeidsoppgaver
Oppgavene innebærer ansvar for software i prosjekter innen skip og offshoresteknikk med PLS / HMI-programmering og konfigurering som hovedoppgave. Oppgavene vil også innebære gjennomføring av klasse- og kundetester, støtte til service og commisioning, kundekontakt og videreutvikling av softwareløsninger, for eksempel våre Brann & Gass, Nødavstengning, drilling management systemer.

Ønskede kvalifikasjoner
Utdanning som ingeniør eller sivilingeniør innen automatisering, alternativt elkraftteknikk. Det er ønskelig at du har 2-5 års erfaring fra programmering av PLS, høynivåspråk og offshore eller skipsrelatert virksomhet/systemløsninger. Du bør i tillegg ha kjennskap til skips / offshore systemer som Nødavstengning, brann&Gass, dieselautomatikk, generatorer, hovedtavler og regelverk hos klasseselskap. Stillingen krever strukturert arbeidsmetodikk og gode muntlige og skriftlige engelskkunnskaper.
Nyutdannede oppfordres også til å søke på stillingen.

Egenskaper
Du har utpreget positiv fokus på kunden og kundens behov. Du er faglig dyktig, resultatorientert og engasjert, og du vil bidra til å skape en trivelig og fremtidsrettet arbeidsplass. Du er systematisk, du har evne til å kommunisere godt, du er idérik og du tar initiativ og utfordringer på sparket.

Vi tilbyr
Spennende muligheter i en innovativ bedrift i vekst. En utfordrende hverdag med gode utviklingsmuligheter i et trivelig og ryddig miljø. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger samt karrieremuligheter.

Hvis dette høres ut til å være noe for deg, ber vi deg ta kontakt med Daglig Leder - Jostein Kvame på telefon 51 81 79 30, Operasjonsleder - Knut Korsbø på telefon 51 81 79 20, eller personal ved Mette Hetle på telefon 51 81 79 25 for nærmere informasjon.
Søknad med utfyllende CV sendes til mette@maritime-systems.no

Maritime Systems er en systemleverandør til offshore og skipsindustrien med spisskompetanse på flere fagområder. Vi leverer komplette mud pakker, systemer for handtering av borekaks, borekabiner, nødavstengnings system, ballast system, generelle automasjon og kontrollsystemer, tavleproduksjon, Ex tavleproduksjon, HVAC. Eksportandelen til internasjonale prosjekter er ca 40%. Vi er ISO 9001:2000 sertifisert av Det Norske Veritas, og planlegger miljøsertifisering i 2007. Maritim Systems er 80 ansatte og omsatte for 140 mill i 2006. Vi er et selskap i SørcoGruppen, og sammen med våre søsterselskap Leirvik Module Technologhy og Sørco utgjør vi en komplett EPCI og V&M leverandør. Vi har vunnet flere større kontrakter for offshore arbeider. Maritime Systems AS skal være en ekspanderende bedrift der det er lov å tenke STORT.
Maritime Systems AS, Strandsvingen 4, Gausel, Pb 29, 4064 Stavanger Tlf. 51 81 79 00. Faks 51 81 79 01. mail@maritime-systems.no www.maritime-systems.no