Prosjektleder / ingeniør  Systemdesign / utvikler innen PLS og HMI systemer 

Prosjektleder / ingeniør

DINE ARBEIDSOPPGAVER

Du vil bli integrert i det teamet som jobber mot fluid management og boresystemer, og vi ønsker at du er en person med erfaring fra borekontroll, design av boresystemer, og eller oppgradering av dette 

Delta i kontraktsgjennomføring/prosjekt

Utarbeidelse av tekniske spesifikasjoner

Ansvar for teknisk oppfølging av utstyrsleveranser

Kunde- og leverandøroppfølging

Delta i internt kvalitetssikringsarbeid

 

Egenskaper

Du har utpreget positiv fokus på kunden og kundens behov. Du er faglig dyktig, resultatorientert og engasjert, og du vil bidra til å skape en trivelig og fremtidsrettet arbeidsplass. Du er systematisk, du har evne til å kommunisere godt, du er idérik og du tar initiativ og utfordringer på sparket.

 

Vi tilbyr

Spennende muligheter i en innovativ bedrift i vekst. En utfordrende hverdag med gode utviklingsmuligheter i et trivelig og ryddig miljø. Vi har konkurransedyktige lønnsbetingelser, gode pensjons-, forsikrings- og velferdsordninger samt karrieremuligheter.

Hvis dette høres ut til å være noe for deg, ber vi deg ta kontakt med

Avd leder. Einar Landa på telefon 450 35 691

Søknad med CV sendes til Miriam Halvorsen miha@maritime-systems.no

 

EYES ON – THINK BIG ACT SAFELY

 

Maritime Systems er en systemleverandør til offshore og skipsindustrien med spisskompetanse på flere fagområder. -Fluid Management (Mud mix, mud treatment og bulk transfer) -Vedlikehold og modifikasjon - Totalleverandør -Elektro og Automasjon inkl HVAC Vi leverer komplette mud pakker, systemer for handtering av borekaks, borekabiner, nødavstengnings system, ballast system, generelle automasjon og kontrollsystemer, tavleproduksjon, Ex tavleproduksjon, HVAC. Eksportandelen til internasjonale prosjekter er ca 40%. Vi er ISO 9001:2000 sertifisert av Det Norske Veritas, og planlegger miljøsertifisering i 2008. Maritim Systems er 100 ansatte og omsetter for ca 230 mill i 2007. Vi er et selskap i APPLY Gruppen, og sammen med våre søsterselskap North Sea Innovation, Teknisk Bureau og Asator utgjør vi en komplett EPCI og V&M leverandør. Vi er ca 1000 ansatte og vil omsette for ca 1,1 milliard i 2008. Vi har vunnet flere større kontrakter for offshore arbeider. Vi har flere leiligheter i Sirdal til disposisjon samt egen fritidsklubb (fluefiske, fjellgåing, sykling mm) Maritime Systems AS skal være en ekspanderende bedrift der det er lov å tenke STORT.
Maritime Systems AS, Strandsvingen 4, Gausel, Pb 29, 4064 Stavanger Tlf. 51 81 79 00. Faks 51 81 79 01. mail@maritime-systems.no www.maritime-systems.no Member of APPLY GROUP